Wil je graag
– meer energie hebben in je werk
– werk doen wat je echt leuk vindt
– beter samenwerken met collega’s
– juiste stappen zetten in je loopbaan
– van baan veranderen

Heb je hekel aan
– futloos thuis komen
– het krijgen van een burn-out
– op je tenen lopen
– een doelloos leven
– onrust in je hoofd en lijf

Dan is de KernTalentenAnalyse gemaakt voor jou!


80% van de mensen in loondienst is ontevreden over hun werk. Ontevreden over de inhoud van hun werk, over hun toekomstperspectieven, over hun eigen rol. Elke ochtend slepen ze zich uit bed, sjokken naar het werk en komen uitgeblust weer thuis om daar futloos voor de tv de avond door te brengen. Ze kijken reikhalzend uit naar de dag dat ze met pensioen mogen.

Hun idealen en dromen van ooit, over de gouden toekomst die hun te wachten stond, zijn als een zeepbel uit elkaar gespat. Rekeningen moeten worden betaald, de huur of hypotheek, de studie van de kinderen, hun pensioen. Aan het eind van hun geld zijn ze blij dat er een nieuwe maand komt. Nee, nu van baan veranderen brengt onzekerheid mee. Beter te blijven en het salaris op te strijken.

Je wilt of moet van functie veranderen. Je zoekt antwoorden op de vragen ‘wat wil ik’ en ‘welk werk past bij mijn competenties’.

De KernTalentenAnalyse laat je zien wat van nature jouw sterke punten zijn, zodat jij de juiste keuzes maakt in werk, studie en privé.


Jouw passie

Met een KernTalentenAnalyse ontdek je waar jouw passie ligt. Wat van nature jouw sterke punten zijn. Je gaat jezelf hierdoor veel beter begrijpen en weer inzien wat in het werk voor jou echt belangrijk is, en ook in je persoonlijke leven. Hierdoor voel jij je zinvol en ben je blij met wat je doet. Je hebt weer een realistisch toekomstperspectief.

In jouw persoonlijke verslag lees je hoe jij jouw toekomst vorm kan geven. Je weet waar je op moet focussen, wat je kracht ligt. Je gaat weer proactief werken aan jouw toekomst en daarbij de voor jou juiste keuzes maken.

Jouw toekomst.

Jouw werk geeft je weer energie en plezier. Je weet waar je energie van krijgt en wat jouw energievreter is. Je weet waar je kracht ligt en wat niet. Je weet dus hoe jij jouw werk moet organiseren om er het beste voor jou en je werkgever uit te halen.

Je hebt handvatten over hoe om te gaan met jouw behoefte aan fysieke en mentale ruimte. Door actief te zijn en te sporten, of juist door muziek te maken of er naar te luisteren. Hoe je beter met stress om kan gaan èn hoe je een burn-out kan vermijden.

Jij stapt nu elke morgen met een glimlach uit bed. En aan het eind van de werkdag kom je energievol weer thuis. Jij hebt weer de regie over jouw leven.

Neem die stap.

Ik wil …
☐ werk dat mij energie en zin geeft en waar ik blij van word.
☐ bewuste en positieve beslissingen in mijn loopbaan nemen.
☐ voor mezelf  beginnen.

Wanneer jij twee van de drie keuzes met “JA” hebt geantwoord vraag NU vrijblijvend informatie aan en ontdek hoe KernTalenten jouw leven gaan verrijken.