Vervolg

Gefeliciteerd! Nadat je een complete analyse of een ontdekking hebt gehad, heb jij nu jouw verslag in handen. 

Je verslag begrijpen

Tijdens het lezen van je verslag klinkt het allemaal logisch en duidelijk, maar nu je er iets langer over hebt nagedacht, komen er toch vragen naar boven. Hoe kan ik combinaties maken? Welke stappen kan ik nu nemen, voor wat betreft opleiding/werk? Hoe pak ik het aan? Hoe ga ik om met de komende veranderingen en uitdagingen? Wil je meer zicht krijgen op je groeipunten? Ben je geïnteresseerd in vervolgacties?

Dan is het goed om te kunnen praten en sparren met iemand die jouw verslag verstaat en jou hierbij kan helpen. Om samen de juiste antwoorden te vinden.

Marleen, jouw tolk

De passie van Marleen, zij is een opgeleide en ervaren KernTalenten Tolk, is om het beste in jou naar boven te krijgen, op basis van jouw sterke KernTalenten, van wat jou energie geeft.
Het uitgangspunt hierbij is jouw persoonlijke en unieke KernTalenten constellatie, jouw analyseverslag. Hoe verhouden de verschillende KernTalenten zich tot elkaar en wat betekent dit in de praktijk? Marleen helpt je jouw sterktes en potentieel om te zetten naar duurzaam positieve keuzes met bijbehorende acties en gedrag. 

Hierdoor ga jij tijd, energie en geld stoppen in wat jij nu al wil en kan én wat je allemaal nog zou willen en kunnen. Doordat je doet wat voor jou het juiste is.

Kortom, samen met Marleen vind jij de antwoorden op hoe jouw KernTalenten zich met elkaar verhouden en wat je er mee kan doen in je leven, je opleiding en je werk.

Afspraak maken

Een afspraak met een Tolk duurt gemiddeld 1,5 uur en kost €72,50.
Voor studenten hebben we een aangepast tarief. Vraag er naar.

Ik wil een afspraak hebben met Marleen
Ik wil ontdekken wat er nog meer uit mijn verslag te halen valt. Ik wil gaan zien hoe ik de juiste keuzes kan maken.