Tolk

Gefeliciteerd! Nadat je een complete analyse of een ontdekking hebt gehad, heb jij nu jouw verslag in handen. 

Tijdens het lezen van je verslag klinkt het allemaal logisch en duidelijk, maar nu je er iets langer over hebt nagedacht, komen er toch vragen naar boven. Hoe kan ik combinaties maken? Welke stappen kan ik nu nemen, voor wat betreft opleiding/werk? Hoe pak ik het aan? Hoe ga ik om met de komende veranderingen en uitdagingen? Wil je meer zicht krijgen op je groeipunten? Ben je geïnteresseerd in vervolgacties?

Dan is het goed om te kunnen praten en sparren met iemand die jouw verslag verstaat en jou hierbij kan helpen. Om samen de juiste antwoorden te vinden.

De passie van Marleen is om het beste in jou naar boven te krijgen, op basis van jouw sterke KernTalenten, wat jou energie geeft. Het uitgangspunt hierbij is jouw persoonlijke en unieke KernTalenten constellatie, jouw analyseverslag. Hoe verhouden de verschillende KernTalenten zich tot elkaar en wat betekent dit in de praktijk? Ze helpt je jouw sterktes en potentieel om te zetten naar duurzaam positieve keuzes met bijbehorende acties en gedrag. 

Hierdoor ga jij tijd, energie en geld stoppen in wat jij nu al wil en kan én wat je allemaal nog zou willen en kunnen.

Kortom, Marleen geeft je antwoorden op hoe jouw KernTalenten zich met elkaar verhouden en wat je er mee kan doen in je leven, je opleiding en je werk.

Een afspraak met een Tolk duurt gemiddeld 1,5 uur en kost €75.
Voor studenten hebben we een aangepast tarief. Vraag er naar.