De KernTalentenAnalyse heeft een grote impact op mij gehad. Ik begrijp mezelf nu veel beter dan eerst. Was echt een moment van openbaringen! Elke keer wanneer ik nu naar buiten ga om te sporten of fietsen, denk ik er weer aan. Het heeft mij meer begrip gegeven voor het feit dat ik wil veel weten over veel dingen – dacht altijd dat dit een zwakke punt van mij was. Dus niet!! Nu kan ik het omarmen en mezelf volledig accepteren.”
– Amy, zelfstandige taaltrainer die verandering in haar werk wilde


“Zojuist een kerntalenten analyse gedaan met Ulbe Tolner, het heeft me enorm veel inzicht gegeven in de kerntalenten die mij energie geven, een aanrader.”
– Jonathan, werkzaam bij een multitechnische dienstverlener op de gebieden van energie en communicatie.


“Volgend op mijn intake heb ik vandaag het verslag van mijn KernTalentenAnalyse mogen ontvangen. Veel herkenning maar ook veel nieuwe inzichten in mijzelf en ‘aha!’ momentjes. Genoeg aanknopingspunten om actie op te ondernemen. Bedankt Ulbe Tolner voor je kritische vragen, je scherpe blik en je heldere analyse!”
– Tim, was werkzaam bij automatiseerder.


“Afgelopen week heb ik de kerntalentenontdekking gedaan bij Ulbe Tolner. Nu weet ik waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Het helpt mij enorm in mijn verdere werkproces. Kortom, dit is echt een aanrader!”
– Boas, werkt in de telecomsector.


Enige tijd geleden heb ik met een Engelse jonge vrouw (22 jaar) een Ontdekking gedaan. Dit is wat haar vader mij onlangs schreef:
“My daughter was telling me how great your report was; very accurate and it has helped her to chart her future. So thank you.”
– Richard, zijn dochter was zoekend naar richting in haar leven.