Ik, Ulbe, ben een opgeleide KernTalentenAnalist en ga je helpen ontdekken wat jou energie geeft, dat zijn namelijk jouw sterke KernTalenten, en wat jou energie kost, dat zijn jouw kleine KernTalenten.
Deze ontdekking helpt je bij het maken van keuzes in onder andere opleiding en werk. Het geeft je levenslange tools om voor jou de juiste keuzes te kunnen maken en stappen te kunnen zetten op zowel persoonlijk vlak alsook op professioneel vlak.

Ik, Marleen, ben opgeleid als KernTalentenTolk en ben daarom goed in het vertalen van de Kerntalenten naar alledaagse woorden in jouw situatie. Ik leg je uit hoe de KernTalenten elkaar versterken, beïnvloeden en hoe jij ze het beste kan inzetten in jouw leven, op je werk of bij je studie.

Daarnaast zijn wij allebei coach. Wij willen vanuit jouw unieke KernTalenten Constellatie met je praten en met je sparren bij het toepassen en praktisch maken van jouw nieuwe inzichten en kennis, zowel op het gebied van werk, alsook in je dagelijkse leven en in je relatie.

Onze expertise:
– Talenten Ontwikkeling
– Persoonlijke Ontwikkeling
– Huwelijk & Relaties
– Vitaliteit.