Ulbe,

Ik, Ulbe, ben een opgeleide KernTalentenAnalist en ga je helpen ontdekken wat jou energie geeft, dat zijn namelijk jouw sterke KernTalenten, en wat jou energie kost, dat zijn jouw kleine KernTalenten.
Deze ontdekking helpt je bij het maken van keuzes in onder andere opleiding en werk. Het geeft je levenslange tools om voor jou de juiste keuzes te kunnen maken en stappen te kunnen zetten op zowel persoonlijk vlak alsook op professioneel vlak.

Marleen

Ik, Marleen, ben opgeleid als KernTalentenTolk en ben daarom goed in het vertalen van de Kerntalenten naar alledaagse woorden in jouw situatie. Ik leg je uit hoe de KernTalenten elkaar versterken, beïnvloeden en hoe jij ze het beste kan inzetten in jouw leven, op je werk of bij je studie.

Samen

Daarnaast werken we vaak samen als coach en daarbij sta jij altijd centraal. Wij willen vanuit jouw unieke KernTalenten Constellatie met je praten en met je sparren bij het toepassen en praktisch maken van jouw nieuwe inzichten en kennis, zowel op het gebied van werk, alsook in je dagelijkse leven en in je relatie.

Expertise

Door de jaren heen hebben we niet alleen veel ervaringen opgedaan, maar ook studies en trainingen gehad op velerlei gebied. Hierdoor hebben we een hoop know how op een aantal gebieden:
– Talent Ontwikkeling
– Persoonlijke Ontwikkeling
– Huwelijk & Relaties
– Vitaliteit

KernTalentenMethode

Wij werken met de KernTalentenMethode wat een beproefde en wetenschappelijk onderzochte en gevalideerde methode is. Het is ontstaan uit het brein van Danielle Krekels en in Vlaanderen uitgegroeid tot een begrip. Meer hierover kun je lezen op de www.coretalents.eu