Hallo, leuk je te ontmoeten. Ik ben Ulbe Tolner, getrouwd met Marleen. Vader van twee getrouwde dochters en opa van twee kleinkinderen. Ik ben loopbaancoach en ik ben gelukkig.

Van betekenis hebben

Als tiener wist ik twee dingen: Ik wilde iets met mensen doen en ik wilde betekenis hebben. Aangezien mijn halve familie in het leger had gediend, dacht ik dat ik dat ook moest doen. Op mijn 18e werd ik dus beroepsmilitair en ben dat 13 jaar geweest. Na verloop van tijd kwam ik er achter dat het leger toch niet mijn ding was.

Heb het leger vaarwel gezegd en heb daarna diverse managementfuncties gehad bij overheid, en in bedrijfsleven. In mijn laatste jaren in loondienst ben ik teamcoach geweest bij een zorginstelling met intra- en extramuralezorg. Ik heb mij in die jaren ontwikkeld van een leidinggevende naar een coach.
Al die jaren op zoek naar wat het beste bij mij paste om mensen te helpen. Die drive bleef. Heb in die zoektocht zeker stukjes van mijn antwoord gevonden, maar nooit het complete.

totdat …

In 2019 heb ik de opleiding KernTalentenanalist gevolgd bij CoreTalents, omdat ik zag dat de KernTalentenMethode de beste tool is om mensen te helpen die dezelfde vragen hebben als ik heb gehad: Van wat voor werk word ik nu echt blij?

Met de KernTalentenMethode help ik jou te ontdekken hoe je weer plezier in je werk kan krijgen. Dat jij zelf sturing kan geven aan jouw werk, zodat je weer blij wordt van jouw werk. Werk wat voor jou waarde heeft en voor jou zinvol is. Dat jij werk gaat doet waar je energie van krijgt en jouw voldoening geeft.

naar van betekenis zijn.

Daarom ben ik loopbaancoach geworden, zodat ik mensen als jij verder kan helpen in hun werk, en in hun leven. Werk is een belangrijk onderdeel van het leven. Het kost ook veel tijd. Ik help je om die tijd weer leuk voor je te laten zijn, zodat jij met veel plezier naar je werk gaat en aan het eind van de dag energiek weer thuis komt.

Het leven gaat te snel om er niet van te genieten. Geniet dus ook van je werk.
Ik help je hierbij.