in jouw relatie

Ooit, in de verkeringstijd, toen jullie net een relatie hadden, was het alsof er geen “ik” en “jij” bestond, alles was “wij”. Jullie deden alles samen, vonden dezelfde dingen leuk, lachten om hetzelfde en vonden hetzelfde eten en drinken lekker.

Nu jullie een aantal jaar getrouwd zijn is het nieuwtje er vanaf en zie je elke dag weer dat “ik” anders ben en doe dan “jij”. Jullie vinden niet meer alles even leuk. Zij zit graag op de bank met een kop thee en kijkt dan graag Netflix. Hij gaat graag naar de sportschool en pakt daarna een biertje met zijn maten. Zij zoekt haar vriendinnen op om te kletsen, glaasje rosé erbij. Gezellig. Hij is druk met sterrenkaarten en planeten en sterrenstelsels.

1 + 1 blijft 1 + 1

Ook al ben je getrouwd, je kan je soms eenzaam voelen in je relatie. Alsof die ander je niet hoort, terwijl je je best doet om te vertellen wat jij nodig hebt en waarom.
Het is toch logisch dat je tijd voor jezelf nodig hebt om te relaxen. Leuke dingen doen met anderen. Ander soort gesprekken dan met je partner. Dat die ander dat niet begrijpt doet je pijn en je zoekt nog wat vaker andere mensen op om met hun je pijn te delen.
Soms voel jij je verdrietig en denk je terug aan de tijd dat jullie een gelukkig stel waren. En je vraagt jezelf af of die tijd echt voorbij is, of dat het ooit terug zal komen.

Groeihobbel

Jullie zijn twee unieke personen en wat je hebt meegekregen in opvoeding, in de omgang met leeftijdsgenoten en door jullie ervaringen in het verleden, beschouw je als jouw norm. Voor jou is dat normaal.

Zoals bijna alle stellen kom je op enig moment in de relatie er achter dat die ander toch niet is zoals jij bent of is zoals jij had gehoopt. Jouw normaal blijkt toch niet normaal voor je partner te zijn.

Dit soort momenten noemen we ook wel ‘Groeihobbels’. Een goed moment om te gaan investeren in jezelf en in elkaar. Om inzicht te krijgen in wie jij bent en waarom je doet wat je doet, en dat ook gaat ontdekken bij je partner.

Inzicht geeft begrip waardoor jullie beter en liefdevoller met elkaar omgaan.

Alleen

– Jullie vullen eerst los van elkaar de digitale vragenlijst in.
– Samen met de analist ga je de antwoorden verdiepen.
– Direct aan het eind krijg je een feedback op jouw KernTalenten.
– Na ca 2 weken krijg je een beknopt verslag van jouw KernTalenten thuis gestuurd.

Samen

Wanneer jullie beiden dit hebben gedaan, volgt een aantal gezamenlijke gesprekken. Hierbij gaan we het hebben over jullie eigen sterke en kleine KernTalenten en hoe dat uitwerkt in jullie relatie.
Vragen die langs kunnen komen zijn:
– Wat betekent dit voor jou en jullie?
– Hoe kan je inspelen op elkaar om een nog sterker band te krijgen?
– Hoe wordt jullie verschil juist een mooie aanvulling op elkaar?

Deze sessies worden in overleg met jullie gepland. Het tempo wordt bepaald door jullie.

Kosten

– Het invullen van de digitale vragenlijst: 20 a 30 minuten.
– De vragenlijst doorlopen en de feedback op de KernTalenten: ca. 2 uur
– Uitwerken: jullie hele leven.

Kosten van dit hele traject zijn slechts €575.
Voor studenten geldt een korting van 30%.

Jullie toch ook?

Ik wil …
☐ weer gelukkig zijn in mijn relatie.
☐ ruimte voor mezelf en weten hoe ik ruimte geef aan mijn partner.
☐ dat we een team zijn en weten waarin we sterk zijn.
☐ een goede toekomst voor ons samen.

Wanneer jij drie van de vier keuzes met “JA” hebt geantwoord, wacht dan niet tot morgen, maar vraag NU vrijblijvend informatie aan en ontdek hoe de KernTalentenMethode jouw relatie gaat helpen.