KernTalentenAnalyse

Een KernTalentenAnalyse (KTNA) is wat ik iedereen wil aanraden, omdat het zo’n compleet beeld van jezelf geeft. Van hoe jij echt bent: je persoonlijkheid of je aard, je mogelijkheden en potentie en je passies, oftewel je intrinsieke motivatie.
Wanneer je dat weet neem je de voor jou juiste keuzes voor je werk en ook privé. Keuzes die ècht bij jou passen. Keuzes die je eerder had willen maken, maar waarvan je niet wist of jij in je had wat daarvoor nodig is.

Een KernTalentenanalyse geeft een compleet beeld van wie jij bent. Hierdoor verklein je de kans op burn– of bore-out en leer je tevens omgaan met jouw perfectionisme, je faalangst, of je stress.

Het proces

In het hele proces van een KNTA verloopt in 6 stappen:
1 – Jij vult een digitale vragenlijst in.
2 – Samen gaan we daarna de vragenlijst doorlopen om daarbij dieper in te gaan op jouw antwoorden.
3 – Je krijgt daarna te horen hoe de 23 KernTalenten zich bij jou verhouden: Sterk, Klein of Half.
4 – Aansluitend hebben we een Diepte Interview waarbij we samen jouw toekomst plannen bespreekt. (Dit kan ook op een later moment plaats vinden.)
5 – Na aanleiding van de constellatie van jouw 23 KernTalenten plus het Diepte Interview krijg jij een uitgebreid persoonlijk verslag die de rest van jouw leven bruikbaar blijft.
6- Daarna heb je nog de mogelijkheid om een afspraak te maken om jouw vragen over en opmerkingen bij jouw verslag te bespreken.

Extra:
Wanneer jij het prettig vindt kan ik je bij het implementeren van jouw nieuwe inzichten, plannen en ideeën ondersteunen met één of meerdere coachingsgesprekken. (Hiervoor gelden aparte tarieven)

Uitgebreid en persoonlijk verslag

Je krijgt een uitgebreid en persoonlijk verslag. In dit verslag worden jouw KernTalenten uitgebreid beschreven en hoe deze uitwerken in jou persoonlijk. Geen algemeenheden, want jij bent uniek.

Jouw KernTalenten worden per cluster besproken. En wat de betreffende KernTalenten op elkaar betrekking hebben. Je krijgt inzichten in jouw mate van behoefte aan fysieke en mentale ruimte, hoe je een burn-out en een bore-out kan voorkomen.
Er wordt uitgebreid ingegaan op jouw toekomstplannen en hoe de KernTalenten jou hierbij kunnen helpen.

Het verslag wordt binnen ongeveer 3 weken naar jouw huis verstuurd.
We raden je aan om na een aantal weken een vervolgafspraak te maken om jouw verslag en eventuele vragen door te spreken.

Wat zijn de kosten?

– Het invullen van de digitale vragenlijst: 20 a 30 minuten.
– De Vragenlijst doorlopen en de feedback op de KernTalenten: ca. 2 uur
– Diepte Interview: ca. 1 uur
– Bespreken verslag: ca. 1 uur
– Uitwerken: je hele leven.

Je krijgt dit alles voor €695.
Voor studenten geldt een korting van 30%.

En nu jij

Natuurlijk wil jij ook een goed beeld van wie jij echt bent: van je aard, je potentie en je intrinsieke motivatie, en waar jij energie van krijgt en wat jou energie kost.
Laat mij weten dat ook jij weer meer plezier in je werk en in je leven wilt.